Ştiri din Transilvania

Mai mulți copii cazaţi la un hotel din Păltiniş. transportaţi la spital cu simptome de enterocolită

Mai mulți copii aflați în tabără au acuzat simptome de enterocolită la un hotel din Păltiniș. Minorii au fost transportați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Mai mulți copii cazați la un hotel din Păltiniș și care acuzau simptome de enterocolită, transportați de urgență la spital |Foto: Depositphotos.com Mai mulți copii cazați la un hotel din Păltiniș și care acuzau simptome de enterocolită, transportați de urgență la spital |Foto: Depositphotos.com

 

 


Vineri seară a fost activat Planul Roşu de intervenţie, după ce, printr-un apel la 112, s-a solicitat intervenţia ISU la un hotel din Păltiniş, unde mai mulţi minori acuzau stări de rău şi simptome de enterocolită.

CITEȘTE ȘI: 
Zeci de copii din grădinițe din Satu Mare au fost depistați cu enterocolită

Un număr de 15 copii cu simptome de enterocolită au fost transportaţi de la un hotel din staţiunea Păltiniş, la Urgenţa Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu.


„În urma evaluării medicale efectuate la faţa locului, 15 copii, cu vârste cuprinse între 8-14 ani, au fost transportaţi la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştienţi. Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat”, potrivit unei informări publicate de ISU Sibiu.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu s-au deplasat la hotelul din Păltiniş, unde li s-a făcut rău copiilor, pentru a preleva probe din mâncarea servită de aceştia, care vor fi duse la laborator, pentru a afla cauza îmbolnăvirii minorilor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Mănăstirea care a donat mâncare pacienților de la spitalul din Vaslui, amendată cu 40.000 lei. Trei pacienți au murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter