Ştiri din Transilvania

Clujeancă, implicată într-un accident rutier în Sibiu. Două minore, transportate la spital.

Două fete au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier produs pe autostrada A1, la kilometrul 252, pe sensul de mers Sibiu - Sebeş.

Femeie din Cluj, implicată într-un accident rutier în Sibiu | Foto: ISU Sibiu Femeie din Cluj, implicată într-un accident rutier în Sibiu | Foto: ISU Sibiu

 

 


Două fete au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier produs pe autostrada A1, la kilometrul 252, pe sensul de mers Sibiu - Sebeş.

 


ISU Sibiu a informat că echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane, două fiind transportate la spital. Este vorba despre două minore, în vârstă 11 ani, respectiv 16 ani, care au fost transportate de către echipajul SMURD la CPU Luther, conştiente.

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare.


Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 252, centura ocolitoare a municipiului Sibiu, pe sensul Sibiu - Sebeş. 

Conform IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate în condiţii de ploaie şi carosabil ud, o femeie de 45 de ani, din judeţul Cluj, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit parapetul marginal, oprindu-se pe banda 2.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Cluj! O mașină s-a răsturnat pe drumul Sfântul Ioan. FOTO

Accident mortal pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii! Un tânăr a murit după ce s-a lovit violent de un parapet.

Etichete: accident sibiu raniti
Ultimele Stiri
abonare newsletter