Ştiri din Transilvania

Accident mortal pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii! Un tânăr a murit după ce s-a lovit violent de un parapet.

Un accident mortal a avut loc vineri, 13 septembrie, pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii, în urma căruia, un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a lovit violent de un parapet.

Accident mortal pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii | Foto: Info Trafic 24 - Facebook Accident mortal pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii | Foto: Info Trafic 24 - Facebook

 

 


 

Vineri, 13 septembrie, a avut loc un accident mortal pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii, în urma căruia, un bărbat și-a pierdut viața. 


 

Potrivit autorităților, bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieșire pe autostradă. 


Timp de câteva ore, circulația a fost restricționată pe breteaua de ieșire spre Ungheni, traficul fiind reluat în jurul orei 13.30. Din nefericire, conducătorul autoturismului implicat în accident a fost declarat decedat. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile între glisierele dintre breteaua de ieșire spre Ungheni și Autostrada A3 pe sensul Târgu Mureș – Iernut, la kilometrul 4, județul Mureș. În urma accidentului, conducătorul auto primește îngrijiri medicale la fața locului, fiind solicitat un elicopter pentru preluarea sa. 


Traficul a fost reluat pe breteaua de ieșire spre Ungheni. În urma accidentului produs la  kilometrul 4, conducătorul autoturismului răsturnat a fost declarat decedat.”, informarea Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu trei mașini și o motocicletă implicate pe Calea Turzii! Două persoane sunt transportate la spital. FOTO-VIDEO.

Accident rutier în apropiere de Huedin. Două victime, printre care și un copil de doi ani, descarcerate de pompieri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter