Ştiri din Transilvania

Accident grav. Persoană găsită moartă într-o râpă, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.

O persoană a murit joi, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă de aproximativ 6 metri în comuna Râmeţ - Valea Inzelului.

O persoană a murit joi, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă de aproximativ 6 metri în comuna Râmeţ - Valea Inzelului | Foto: Depositphotos.com O persoană a murit joi, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă de aproximativ 6 metri în comuna Râmeţ - Valea Inzelului | Foto: Depositphotos.com

 

 


O persoană a murit joi, după ce s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă de aproximativ 6 metri în comuna Râmeţ - Valea Inzelului, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

 


„Echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Aiud intervine la un accident pentru acordarea primului ajutor medical în comuna Râmeţ - Valea Inzelului. Din informaţiile primite de la apelant ar fi vorba despre un ATV implicat, posibil o persoană inconştientă”, a informat ISU Alba.

La locul accidentului s-a deplasat şi elicopterul SMURD Târgu Mureş. Ulterior, ISU a anunţat că persoana care s-a răsturnat cu ATV-ul a decedat.


„Este vorba despre o persoană care s-a răsturnat cu un ATV într-o râpă de aproximativ 6 metri. Victima din accident prezintă lividitate cadaverică, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul medical prezent la faţa locului”, a mai precizat sursa citată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Detalii despre accidentul din Ghirișu Român. Șoferul ATV-ului era băut. FOTO

Bărbat rănit în urma unui accident cu un ATV, în Săvădisla. Victima, transportată la spital.

Etichete: mort atv alba
Ultimele Stiri
abonare newsletter