Ştiri din Transilvania

6 zodii care își ascund sentimentele în relații. Ce spune astrologia despre fiecare

Fiecare zodie reacționează diferit când se îndrăgostește, iar unele arată mai mult sau mai puțin sentimentele în relații. Iată 6 zodii care își ascund sentimentele perfect în relații.

 

 


Astrologia și horoscopul joacă un rol important în ceea ce privește relațiile de dragoste între persoane. Unele zodii își arată puternic sentimentele de dragoste, în timp ce altele sunt mai retrase și nu arată tot ceea ce simpt.

6 zodii care își ascund sentimentele în relații

Berbec


Cei născuți în zodia Berbec își ascund emoțiile și sentimentele de dragoste pentru a-și păstra o imagne de lideri. Berbecii au impresioa că vulnerabilitatea este de fapt o slăbiciune și vor încerca mereu să ascundă acest lucru. Vor să fie în permanență în control și acest lucru îi face pe berbeci să-și ascundă adevăratele trăiri.

Varsator


Vărsătorii sunt cunoscuți ca persoane reci și distante, în ciuda faptului că au și ei sentimente și trăiri puternice. Cei născuți în zodia vărsător au un talent nativ de a ascunde sentimentele și emoțiile. Sunt persoane care sunt prudente și aleg să se protejeze astfel pentru a nu fi rănite. Vărsătorii cred că prin această mască sunt protejați de suferință. De multe ori sunt greu de înțeles.

Gemeni


Gemenii sunt veseli și degajă o stare de relaxare și bucurie tot timpul. Nu se încarcă cu sentimente și emoții negative, iar din acest motiv sunt considerați persoane distante. Pentru nativii din zodia Gemeni este importantă sănătate mentală și preferă să nu exprime sentimente și emoții pentru a fi liniștit.

Fecioara


Fecioara este o zodie extrem de organizată din toate punctele de vedere. Când vine vorba de latura sentimentală totul este la superlativ. Zodia fecioara nu exprimă trăiri și sentimentele față de cei apropiați pentru a nu fi dezamăgiți. Niciodată  să nu te aștepți de la o fecioară să facă declarații care nu sunt adevărate.

Balanta

Această zodie calculează totul și pune în balanță fiecare aspect. O balanță este indecisă și din acest motiv evită să exprime sentimente. Balanțele nu se implică în discuții despre ceea ce simt și sentimentele pe care le au. Pentru cei născuți sub acest semn zodiac este primordial echilibrul. Balanța își ascunde fiecare trăire din simplu fapt că nu are nevoie de complicații în viață.

Scorpion

De la un Scorpion nu poți să afli prea multe. Este una dintre cele mai secretoare zodii și evită să exprime sentimente. Nimeni nu știe ce este cu adevărat în sufletul unui Scorpion. Nu exprimă niciun fel de trăiri pentru a nu suferii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter