Ştiri din Transilvania

Zodiile care se URĂSC de moarte. TOP 5 zodii care nu se înțeleg niciodată

Zodiile care se URĂSC de moarte. Află care sunt zodiile care nu se înțeleg deloc și pot provoca SCANDAL.

 

 


Zodii care se URĂSC de moarte. Poți da foarte ușor greș în prietenii sau relații amoroase dacă nu știi cu cine te înconjori. Vezi mai jos TOP 5 perechi de zodii care nu se înțeleg niciodată.

 


Zodiile care se URĂSC de moarte. Care sunt zodiile care nu se înțeleg niciodată?

Gemeni și Gemeni/ Berbec și Berbec

Dacă e o zodie ce nu se suportă pe sine, aceea este cea a Gemenilor. Aceeași situație este și în cazul Berbecilor. Aceste două zodii, când sunt puse față în față cu aceeași zodie, pot foarte ușor să treacă linia fină dintre sănătate și nebunie.


Când este vorba de doi Gemeni sau doi Berbeci, există două posibilăți: să fie cei mai buni prieteni sau dușmani pe viață. Nu există o zonă de neutralitate când vine vorba de aceste două zodii.

Leu și Taur
În timp ce Leul și Taurul ar putea forma un cuplu grozav, deoarece opusele se atrag, cei doi întâmpină dificultăți când vine vorba de o amiciție. Leul simte nevoia de a fi loial, iar Taurul face mereu tot ce îi stă în putință pentru a obține ceea ce vrea. Din cauza acestui contrast, cele două zodii nu se înțeleg deloc.


Nici curajul Leului, combinat cu încăpățânarea Taurului nu ajută deloc în această situație.

Rac și Pești


Racul și Peștii sunt zodii foarte sensibile.Amândoi ar putea fi clasificați ca hipersensibili și, din această cauză, le este greu să dezvolte o prietenie.

În ciuda faptului că cei doi sunt la fel de sensibili, modul în care își exprimă sentimentele este cel care îi deosebește. Racul se mulțumește să-și păstreze sentimentele ascunse, pentru el, pe când Peștii dezvăluie totul, fără să se teamă de ce crede lumea.

Din acest motiv, cele două zodii sunt dușmani pentru că nu înțeleg și nici nu suportă modul celuilalt de a-și gestiona emoțiile.

Zodii care se URĂSC și provoacă SCANDAL

Scorpion și Vărsător

Scorpionul oricum nu este genul de zodie care să se înconjoare cu prea mulți prieteni, dar când este pus față în față cu un Vărsător, situația poate ieși cu scandal.

Problema este că Vărsătorul este foarte calm și liniștit, deschis la minte și atât de capricios încât se face nesuportabil pentru Scorpion. În fapt, evidența cu care Scorpionul nu îl suportă pe Vărsător este atât de mare încât chiar nici Vărsătorul nu poate sta liniștit, astfel situația transformându-se într-un adevărat iad.

Balanță și Berbec

Balanța nu este un spirit atât de liber ca și cel al Vărsătorului. Totuși, ea are tendința de a fi puțin aeriană și fără prea multe griji. În lumea ei, echilibrul și calmul este cheia.

În timp ce această zodie relaționează bine cu altele, în cazul întâlnirii cu un Berbec, este cel mai probabil să iasă scântei. Unul va dori mereu să mențină pacea împotriva celuilalt, care e încăpățânat și care are întotdeauna dreptate, fapt ce transformă relaționarea între cei doi un adevărat război.

Deși sunt, în cea mai mare parte, dușmani de moarte, se respectă reciproc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter