Ştiri din Transilvania

Zodiacul intervențiilor ESTETICE. De ce îmbunătățiri ai nevoie, în funcție de zodie

Zodiacul intervențiilor estetice. Află de ce intervenții ori operații estetice ai nevoie, în funcție de zodie. Ce nativi sunt mai tentați să apeleze la acest tip de proceduri?

 

 


Zodiacul intervențiilor estetice. Femeile aflate sub semnul anumitor zodii, odată ce calcă pragul cabinetului medicului estetician, nu mai au limite, devenind chiar dependente de intervenții. Altele în schimb, preferă schimbări aproape insesizabile. Să nu uităm, însă, de femeile din câteva zodii care nu vor recunoaște niciodată că au apelat la bisturiu. Află în care categorie te încadrezi, în funcție de zodia ta, dar și la ce tip de proceduri ești tentată să apelezi.

 


Zodiacul intervențiilor estetice. Berbec 

Femeia Berbec are o viața aventuroasă, iar asta ajunge să se vadă la un moment dat. Pe ce? Cearcănele te dau de gol că obișnuiești să pierzi nopțile în căutare de experiențe, doar e în firea ta. Astfel, femeile aflate sub semnul Berbecului vor căuta să apeleze la proceduri non-invazive precum cele de umplere a cearcănelor, pentru a-și păstra un aspect mereu fresh.

Zodiacul intervențiilor estetice. Taur 

Femeia Taur, discretă din fire, va căuta să apeleze la proceduri la fel de discrete, deoarece nu îi plac schimbările majore și bruște. O rinocorecție ori fillerele cu acid hialuronic în diferite zone ale feței sună a ceva ce le tentează pe femeile din această zodie, căci ele vor alege operațiile care aduc schimbări mari ale fizicului doar în situații excepționale. 


Zodiacul intervențiilor estetice. Gemeni 

Femeile Gemeni adoră să fie admirate și să transmită senzualitate. Astfel, ce procedură ar fi mai potrivită pentru ele dacă nu injectarea buzelor cu acid hialuronic, însă în cantități decente, cât să stârnească imaginația bărbaților cu care se intersectează. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Rac 

Femeia Rac este adepta lucrurilor îndrăznețe, iar acest lucru se reflectă și în alegerile cu privire la aspectul fizic. Ele vor alege intervenții care le aduc schimbări majore, pe care le vor face concomitent cu diete și sport, pentru a se asigura că sunt mereu în formă, dar și că nu se plictisesc rapid de felul în care arată. 


Zodiacul intervențiilor estetice. Leu 

Femeile Leu care sunt adepte ale intervențiilor estetice, odată ce vor începe prima procedură nu se vor mai opri și vor apela la medicul estetician tot mai des. De obicei, ele încep cu intervenții precum injectarea cu botox în diferite zone ale feței, însă nu se vor da în lături nici de la proceduri mai îndrăznețe care implică bisturiul. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Fecioară 

Femeia Fecioară, pretențioasă din fire și totodată nerăbdătoare, va face orice pentru a-și menține aspectul îngrijit, dar fără a pierde prea mult timp pentru asta. Astfel, niște intervenții minim invazive și simple pot constitui modalitatea perfectă pentru a renunța la fardul de sprâncene, spre exemplu. Prin urmare, o ridicare de sprâncene sună a fi exact ce are nevoie. 


Zodiacul intervențiilor estetice. Balanță 

Femeile aflate sub semnul Balanței preferă confortul, prin urmare vor face aproape orice pentru a evita să depună foarte mult efort fizic. Vor apela astfel chiar și la liposucții. Echilibrate din fire, femeile Balanță nu vor exagera cu procedurile, făcând deci, un echilibru între dietă, sport și intervenții estetice, fie că e vorba de față sau corp. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Scorpion 

Femeia Scorpion este extrem de ambițioasă și va face tot ce îi stă în putință pentru a-și satisface capriciile, chiar și atunci când e vorba despre a păși în cabinetul medicului estetician. La început timide, femeile sub semnul Scorpionului vor începe cu proceduri cât mai puțin invazive, însă odată ce se vor familiariza cu intervențiile estetice, va deveni un drog pentru ele. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Săgetător 

Femeile Săgetător sunt destul de vehemente când vine vorba de a refuza să apeleze la intervenții estetice. Fiind firi aventuroase și axate mai mult pe mișcare și pe o stare de bine, vor apela cel mult la proceduri pe care le consideră mai degrabă utile ori necesare pentru starea lor de bine. Prin urmare, vor alege să apeleze la aceste „trucuri” doar pentru a corecta spre exemplu deviația de sept nazal, și nu pentru a se înfrumuseța. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Capricorn 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că femeia Capricorn este încăpățânată și odată ce își pune ceva în cap, va face tot ce poate pentru a obține acel lucru. La fel procedează și când vine vorba de intervențiile estetice, alegând de cele mai multe ori să facă îmbunătățiri la față, însă un lucru e sigur: femeile Capricorn nu vor recunoaște niciodată că au apelat la acest gen de proceduri și vor face totul pe ascuns. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Vărsător 

Femeile Vărsător sunt foarte atente la semnele de bătrânețe care pot apărea de-a lungul timpului. Vor alerga îndată la medicul estetician când vor observa primul rid, astfel, umplerea acestora ori liftingul facial este ceea ce o reprezintă pe femeia Capricorn în materie de proceduri estetice. 

Zodiacul intervențiilor estetice. Pești 

Sensibile și romantice, adepte a naturalului de cele mai multe ori, femeile din zodia Pești vor apela la bisturiu sau proceduri non-invazive doar pentru a corecta unele defecte pe care le consideră absolut necesare. Astfel, vor opta pentru injectarea cu acidul hialuronic în buze doar pentru a le face simetrice, dorindu-și o schimbare aproape insesizabilă.

CITEȘTE ȘI:

Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter