Ştiri din Transilvania

Care este destinația de vacanță care ți se potrivește, în funcție de zodie?

Află care este destinația ideală spre care te vei îndrepta în această vară, în funcție de zodia ta.

 

 


Fiecare nativ se deosebește de restul zodiilor prin pasiunile și valorile sale, iar în funcție de acestea, face anumite alegeri, inclusiv atunci când vine vorba de alegerea locurilor în care își vor petrece mult așteptata vacanță. Vezi spre ce destinații ești tentat să te îndrepți în această vară, în funcție de zodia ta. 

Horoscopul vacanței. Berbec 

Berbecii sunt firi pasionale, care iubesc aventura și destinațiile exotice. Aceste trăsături îi fac pe nativii acestei zodii să prefere locuri în care căldura este la ea acasă. Dacă ești zodia Berbec, cu siguranță o vacanță în Grecia, Spania sau Egipt te va face să te simți în zona ta de confort și să te reîntorci cu bateriile încărcate. 


Horoscopul vacanței. Taur 

Nativii Taur iubesc confortul, luxul, căldura și bineînțeles, sunt gurmanzi înnăscuți. Destinații precum sudul Franței ori însorita Italie sunt ceea ce își doresc Taurii atunci când vine vorba de vacanțe. Astfel se vor putea bucura de felurile variate de mâncare și de vinul care le vor „mângâia” papilele gustative. 

Horoscopul vacanței. Gemeni 

Gemenii sunt firi aventuroase, iar când vine vorba de vacanță, iubesc să se afle în locuri în care au ocazia de a afla cât mai multe lucruri despre destinația respectivă și să fie o sursă inepuizabilă de zone de explorat. Destinații precum New York ori țări din America Latină sunt locuri care pot deveni vacanța de vis pentru nativi.


CITEȘTE ȘI:

Zodiacul iubirii pentru vara 2021. Ce zodii își vor găsi jumătatea și care sunt sortite dezamăgirii?


Horoscopul vacanței. Rac 

Cei din zodia Rac, romantici din fire, vor prefera să viziteze orașe precum Parisul, atunci când își aleg destinația de vacanță. Sudul Spaniei poate fi de asemenea alegerea potrivită, vorbind despre o zodie de apă, nu poate lipsi marea din peisaj. 


Horoscopul vacanței. Leu 

Dormitul sub cerul liber în cort nu este cu siguranță ceea ce caută un Leu atunci când merge în vacanță. Dimpotrivă, va alege mereu luxul și hotelurile de 5 stele, pentru a se putea simți în centrul atenției. Las Vegas ar putea fi destinația de vis pentru nativii Leu. 

Horoscopul vacanței. Fecioară 

Spre deosebire de Lei, Fecioarele nu caută neapărat locuri luxoase atunci când își aleg destinația de vacanță. Nativii acestei zodii vor prefera locurile curate și vor alege țări precum Germania, Elveția ori Japonia atunci când pornesc spre locul lor de vis în care să-și reîncarce bateriile. 


Horoscopul vacanței. Balanță 

Balanțelor nu le place să fie zgârcite atunci când pleacă în vacanță. Preferă locurile încărcate de istorie și se întorc acasă încărcate de suveniruri. De aceea, orașe precum Roma, Veneția ori Napoli sunt ceea ce caută nativii acestei zodii și nu se vor abține de la a „gusta” din toate experiențele pe care aceste locuri le pun la dispoziție. 

Horoscopul vacanței. Scorpion 

Scorpionii caută aventura și distracția, se pricep la a-și administra bine banii pe care îi iau, iar de aceea, vor alege locuri în care se pot distra pe cinste fără a cheltui prea mult. Destinații precum Turcia ori Sardinia ar putea fi ceea ce nativii acestui semn zodiacal caută când vine vorba de a-și petrece vacanța de vară. 

Horoscopul vacanței. Săgetător 

Nativii Săgetător sunt firi pasionale, dar și aflate în căutarea aventurii. Chiar dacă este vară, ei vor prefera să se răcorească într-o vacanță la munte, bucurându-se de natură și dormind în cort. Vor alege să își petreacă vacanța în țară sau vor „evada” în țări precum Austria ori Italia. 

Horoscopul vacanței. Capricorn 

Capricornul, zodie de pământ, va căuta confortul atunci când pleacă în vacanță. Preferă locuri noi și îndepărtate, astfel că nu se vor feri să călătorească pe alte continente, alegând țări precum Australia ori Africa de Sud, pentru a ieși din rutină. 

Horoscopul vacanței. Vărsător 

Nativii zodiei Vărsător nu vor merge niciodată de două ori în același loc, când vine vorba de vacanțe. Își doresc să descopere lucruri noi, tradiții ori feluri inedite de mâncare, astfel că se vor aventura în destinații precum Islanda, Norvegia ori insulele Mauritius, pentru a fi siguri că au parte de experiențe cu totul și cu totul inedite. 

Horoscopul vacanței. Pești 

Peștii vor căuta să se relaxeze pe plaje liniștite și tropicale. Își doresc liniște, iar marea îi face să se simtă ca acasă, astfel că destinații precum Spania și Portugalia reprezintă vacanțe de vis pentru nativii acestei zodii. Când vine vorba de destinații mai îndepărtate, Peștii ar putea alege să meargă în țări precum Mexic ori Republica Dominicană.

CITEȘTE ȘI:

Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

abonare newsletter