Ştiri din Transilvania

Accident cu 20 de mașini implicate, în Mureș! Poliția a transmis înainte o avertizare de polei

Un accident rutier a avut loc în Sânpaul, județul Mureș, unde 20 de mașini s-au lovit. Chiar înainte de accident, Poliția a transmis o avertizare de polei.

Accident cu 20 de mașini în mureș/ Sursă foto: Facebook - Info Trafic Târgu Mureș + Radare Accident cu 20 de mașini în mureș/ Sursă foto: Facebook - Info Trafic Târgu Mureș + Radare

 

 


Un accident în care au fost implicate 20 de maşini a avut loc, luni dimineaţă, pe DN15 E60, în localitatea Sânpaul, până în prezent nefiind anunţate victime în stare gravă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

 


Totuși, o persoană a suferit un atac de panică.

„Este vorba de o tamponare uşoară, 20 de autovehicule implicate, o victimă de cod verde cu atac de panică a fost preluată de SMURD. Circulaţia este blocată”, precizează ISU Mureş.


Potrivit sursei citate, pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş asigură măsurile PSI.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunțase la ora 06:30 că este semnalată depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între localitățile Luduș și Ungheni, județul Mureș.


Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov susţin că în zonă s-a acţionat luni dimineaţă, între orele 5:00 şi 6:00, cu sare.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Un autobuz și mai multe mașini, BLOCATE pe un drum din Cluj din cauza poleiului

Accident în lanț în Cluj-Napoca. 6 mașini au fost lovite și un bărbat a ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter