Ştiri din Transilvania

Incendiu de proporții în Alba. Un bărbat a murit CARBONIZAT în propria casă. FOTO

Un incendiu soldat cu moartea unui bărbat de 78 de ani a avut loc joi după-masa în satul Cib, comuna Almașu Mare.

Bărbatul de 78 de ani a fost găsit carbonizat Bărbatul de 78 de ani a fost găsit carbonizat

 

Cadavrul unui bărbat a fost găsit carbonizat, joi, în interiorul unei case cuprinse de flăcări în satul Cib, comuna Almaşu Mare. S-a stabilit că victima incendiului era proprietarul locuinţei, care locuia singur. Acesta avea 78 de ani.


„În interiorul unei locuinţe care a ars în localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane, posibil proprietarul casei. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare, pentru stabilirea identităţii persoanei decedate şi a cauzei incendiului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit ISU Alba, la momentul ajungerii forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe aproximativ 50 de metri pătraţi. Detaşamentul de pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SVSU Almaşu Mare, a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Pompierii militari au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la jarul căzut din sobă. 


„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca: jar căzut din sisteme de încălzit”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.


 

CITEȘTE ȘI:

Casă, distrusă de flăcări, în județul Cluj. Un tânăr a suferit arsuri grave în urma incendiului. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter