Ştiri din Transilvania

Un tânăr de 20 de ani, bănuit că și-a ucis tatăl. Polițiștii l-au reținut

Un tânăr de 20 de ani se află în custodia polițiștilor fiindcă este bănuit că și-ar fi ucis tatăl joi seara, deși el a sunat la 112.

Un tânăr de 20 de ani, bănuit că și-a ucis tatăl. Polițiștii l-au reținut Un tânăr de 20 de ani, bănuit că și-a ucis tatăl. Polițiștii l-au reținut

 

 


Un tânăr de 20 de ani din comuna Zagra este bănuit că şi-ar fi ucis, joi seara, tatăl şi a fost plasat în custodia poliţiştilor, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


Tânărul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său, în vârstă de 53 de ani, se află în stare de inconştienţă în apropierea locuinţei.

„Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud ajunşi la faţa locului au constatat faptul că, din păcate, acesta (bărbatul de 53 ani - n.r.) era decedat. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că acesta prezintă urme de violenţă, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de omor. Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia poliţiştilor, fiind bănuit de comiterea faptei”, a comunicat IPJ.


O echipă complexă, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti şi un procuror, face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul.

Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului.


Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

CITEȘTE ȘI:

O femeie care voia să se arunce în fața trenului, salvată în ultimul moment de un luptător SAS

O sală de jocuri de noroc din Mănăștur primește ILEGAL clienți noaptea: „Sună la ușă și li se deschide”

Ultimele Stiri
abonare newsletter