Ştiri din Transilvania

Accidente în lanț pe A1 Deva-Nădlac, în județul Arad. Traficul rutier se desfășoară DOAR pe banda de urgență

Traficul rutier se desfășoară pe banda de urgență, duminică, în județul Arad pe autostrada A1 Deva-Nădlac, din cauza mai multor accident petrecute în zona, anunță Centrul InfoTrafic al Poliției Române.

Accidente în lanț pe A1 Deva-Nădlac, în județul Arad. Traficul rutier se desfășoară DOAR pe banda de urgență Accidente în lanț pe A1 Deva-Nădlac, în județul Arad. Traficul rutier se desfășoară DOAR pe banda de urgență

 

 


Centrul Infotrafic a informat că duminică, 9 ianuarie, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, kilometrul 582, în apropierea localității Nădlac, județul Arad, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o mașină și un TIR. 

La scurt timp, în aceeași zonă, s-a produs o tamponare în lanț în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, benzile 1 și 2 fiind restricționate, iar circulația este deviată pe DN 7G, către Vama Nădlac 1.


„Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, kilometrul 582, în apropierea localității Nădlac, județul Arad,  s-a produs un accident rutier  în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. La scurt timp, în aceeași zonă, s-a produs o tamponare în lanț în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Potrivit primelor informații, o singură persoană a suferit leziuni (posibil răni ușoare), fiind evaluată medical.  Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, benzile 1 și 2 fiind restricționate. S-a luat măsura devierii circulației pe DN 7G, către Vama Nădlac 1”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române.

De asemenea, poliția anunță că vizibilitatea în trafic este redusă din cauza ceții dense (sub 100 de metri) pe autostrada A1 Deva-Nădlac.


Autoritățile recomandă, pe timp de ceaţă, reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers faţă de vehiculele din față şi folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea opriri pe benzile de circulație și pe banda de urgență.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter