Românii nu mai pun mare preț pe alimentația sănătoasă, așa că aleg să cumpere produse din supermarketuri care conțin mulți coloranți sau conservanți. Este și cazul crenvurștilor, care sunt consumați extrem de des, mai ales la micul dejun. Experții în alimentație susțin că există anumite detalii la care trebuie să fim atenți pentru a-i alege pe cei mai buni.
Mulți crenvuști de porc conțin până la 11 E-uri și doar 10% carne de porc. Unele produse de acest fel au, de fapt, primul ingredient din listă carnea de pui.
Zeci de magazine din Cluj și sute din țară au fost nevoite să retragă de urgență crenvurști de pe raft, din cauza infecției cu o bacterie periculoasă, care poate afecta grav organismul.
Cele mai toxice mezeluri din magazine. Acest tip de alimente sunt extrem de nocive, dacă nu sunt preparate și păstrate corespunzător.
Conspirațiile despre vaccinurile împotriva coronavirusului au acaparat rețelele de socializare, iar multe dintre ele i-au speriat pe oameni.
Crenvurşti se regăsesc pe masa tuturor românilor, însă este o bombă toxică pentru organism, conform specialiştilor.