Urmărește o conferință la care iau parte șefii departamentelor de resurse umane și vei realiza ce profesioniști desăvârșiți sunt. Stăpânesc cu măiestrie o mulțime de formulări complicate care te conving cât de mult timp și bani alocă pentru atragerea, retenția și dezvoltarea oamenilor din organizația lor, cât de mult se investește în resursa umană, ce beneficii cuprinzătoare sunt acordate.
Ca oameni de afaceri din linia întâi a economiei nu ne interesează luxul avioanelor sau concediilor prezidențiale, vilele din Aviatorilor, vendetele personale dintre politicieni, viața lor personală, diplomele de bacalaureat sau doctoratele, modul în care își aruncă problemele de guvernare unii la ceilalți, cine este spion rus sau nu, telenovelele serviciilor, cine a condus bine sau nu România, cine a creat datoria publică, deficitul de cont curent, deficitul bugetar, deficitul de balanța comercială.
Puțini oameni de afaceri în sală la cele două dezbateri de pe Antena 3 cu candidații la președinție. Fie nu au fost invitații de către candidați, fie nu au apărut în filmări, fie nu au venit pentru că nu mai cred în promisiuni. Sau poate pur și simplu nu au curaj să-și arate simpatia față de unul sau altul dintre candidați. Sau poate că își arata simpatia în alt fel....
Incredible India. Super-digitalizată, super-tehnologizată, super-emergentă. «Fabrica Lumii». Ce parteneriat economic s-ar putea crea între India și România!
Poate că știți, poate că nu, economia Uniunii Europene este la pământ. Producția industrială este la pământ, a pierdut enorm din competitivitate în ultimii 5 ani. Cea mai afectată este industria auto.
Teme actuale atât pentru județul Cluj, cât si pentru regiunea Transilvania, o regiune care s-a dezvoltat economic puternic grație inclusiv a investitorilor industriali din Germania.