Pătrunjelul a devenit subiectul atenției specialiștilor în domeniul sănătății datorită calităților sale remarcabile în detoxifierea organismului și îmbunătățirea stării generale de sănătate.
Planta care elimină toxinele din organism. Acest ingredient popular în bucătăria românească are numeroase beneficii asupra organismului.
Pătrunjelul, planta ce tratează bolile de inimă. Acest ingredient popular în bucătăria românească are numeroase beneficii asupra organismului de care nu știai.
Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Această plantă se află, cu siguranță, chiar în bucătăria ta. Toți o folosim des în mâncăruri fără să știm câte beneficii medicale are asupra organismului nostru.
Patrunjel toxic: cand devine patrunjelul toxic, uite cat de rau iti poate face aceasta planta.
Detoxifierea ficatului se face cu ajutorul unei băuturi preparate cu apă, pătrunjel şi suc de lămâie.
O echipă de cercetători de la un institut din Cluj-Napoca a iniţiat un proiect de extracţie a vitaminei C din pătrunjel, plantă care conţine de patru ori mai multă vitamină decât portocala, o astfel de soluţie de imunizare a organismului fiind mult mai ieftină.
Merele, sucul de lămâie şi menta se numără printre alimentele care îi pot ajuta pe oameni să scape de respiraţia neplăcută provocată de consumul de usturoi, potrivit unui studiu.