Actualitate

Ceartă între Ungureanu și Boc. “De ce nu îi dați de pereți pe managerii care nu își fac treaba?”; “Să crezi că le știi pe toate, e prea mult”

Deputatul Emanuel Ungureanu s-a contrazis cu primarul Emil Boc în ședința de Consiliu Local de joi pe tema banilor alocați către spitale. Dacă Ungureanu i-a cerut lui Boc “să îi dea cu capul de pereți pe manageri”, primarul Clujului i-a bătut obrazul deputatului USR cu referire la live-urile pe care acesta le face din spitale spunând că face mai mult rău decât bine.

Sănătate

Ungureanu: “Clinica de Neurochirurgie, coșmelie infectă, miros de putreziciune. Unde circulă mortul, circulă și mâncarea și gunoiul”

Deputatul Emanuel Ungureanu cere demolarea Clinicii de Neurochirurgie, numind-o “coșmelie infectă” și “focar de infecție”, după ce a filmat condițiile mizerabile din curtea spitalului. El i-a cerut primarului Emil Boc să asfalteze căile de acces arătând că aici vin pacienți loviți la cap în ambulanțe care trebuie să treacă prin gropi.


Sănătate

Ştefan Florian, directorul Clinicii de Neurochirurgie Cluj: Pentru autorităţile din Bucureşti medicina din Cluj nu există

Profesorul universitar dr. Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, a acordat un interviu ziarului Monitorul de Cluj unde a vorbit despre problemele cu care se confruntă sistemul sanitar, despre ultimele investiţii făcute în dotarea şi modernizarea secţiei de terapie intensivă şi a blocului operator, dar şi cum au ajuns pacienţi din SUA şi Marea Britanie să se opereze la Cluj.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners