TIFF

Ultima zi de TIFF.23. Recomandările zilei.

Cinefilii au o gamă largă de filme pentru ultima zi de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Ultima zi de TIFF.23. Recomandările zilei. | Foto: TIFF - Facebook Ultima zi de TIFF.23. Recomandările zilei. | Foto: TIFF - Facebook

 

 


TIFF îi așteaptă pe cinefili cu o selecție impresionantă de filme.

 


De exemplu, de la ora 15:00, spectatorii vor putea viziona filmul Singură cu tata/Scrapper, la Cinema Victoria. 

De la ora 15:30 va putea fi vizionat filmul Limonov, la Cinema Teatru Florin Piersic. 


„Filmul-surpriză, Limonov, direct din Competiția Cannes 2024 adus, cu starul Ben Whishaw în rol principal. Povestea dizidentului Eduard Limonov, expulzat de regimul sovietic în anii '70, scriitor underground, opozant incomod al regimului de la Kremlin și agitator politic”, transmit organizatorii TIFF. 

La Cinema Victoria, de la ora 19.00, spectatorii vor putea viziona filmul Poveşti din bucătărie/ La Cocina, de la Berlinale 2023.


De asemenea, de la ora 19:30, spectatorii vor putea viziona filmul Fascinaţia luminii/Obsessed with Lights, la Cinema Arta. Filmul arată cum o artistă care a schimbat fața artei în primii ani ai secolului trecut: Loïe Fuller. Mișcare, culoare, lumină. I-a inspirat printre alții și pe: Red Hot Chili Peppers, Taylor Swift, Bill T. Jones sau Shakira.

Vedete în festival, cu soldout-uri până acum, Bestia şi Dogman, aduse din Competiţia La Biennale di Venezia sunt în seara aceasta pe ecranul de la Cinema Teatru Florin Piersic. Filmul Bestia va putea fi vizionat de la ora 18:00, iar filmul Dogman de la ora 20:45


Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania se va închide cu comedia Fericiţii câştigători/Lucky Winners. Filmul va fi proiectat în Piaţa Unirii, de la ora21:45. Potrivit organizatorilor, biletele pentru acest film au fost suplimentate. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Filmele indiene au luat cele mai importante premii la TIFF.23. Tudor Giurgiu, directorul festivalului, recompensat cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler.

Invitați „de seamă” la Gala de Închidere a TIFF.23. Actrița Catrinel Dumitrescu va primi Premiul de Excelență. FOTO

„Trei kilometri până la capătul lumii” la TIFF.23: Reflecție asupra intoleranței și justiției în comunitățile izolate din România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter