Timp Liber

UNTOLD Dubai revine în 2025! Cum te poți înregistra pentru abonamente?

A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025. Cei care se înregistrează vor afla primii, data și locul de desfășurare al festivalului.

A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025/ Foto: Untold A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025/ Foto: Untold

 

 


A început înregistrarea pentru UNTOLD DUBAI 2025. Fanii festivalului se pot înregistra pe untold.ae/register pentru a avea acces la primele abonamente cu prețuri speciale pentru cea de a doua ediție a festivalului din Dubai. Totodată, cei care se înregistrează vor afla primii, data și locul de desfășurare al festivalului.   

 


Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările fanilor si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 185.000 de fani din întreaga lume au descoperit universul magic UNTOLD, în cele patru zile de festival. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

După succesul uriaș al ediției de debut, UNTOLD Dubai va reveni în orașul viitorului în 2025. Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD este o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încercă, cu fiecare ediție să depășească limitele convenționalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii.


Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost o experiență completă pentru cei peste 185.000 de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală: Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Major Lazer, Don Diablo, Badshah și Timmy Trumpet.

Pentru mai multe informații fanii sunt invitați să acceseze site-ul oficial al festivalului www.untold.ae.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Donează sânge și intră GRATUIT la Neversea sau Untold! Caravana Blood Network ajunge în 10 orașe din țară.

Artistul fenomen al momentului, BURNA BOY, vine în premieră în România la UNTOLD

Ultimele Stiri
abonare newsletter