Timp Liber

Pe locuri, fiți gata, start! 10.000 de rătuște vor fi lansate pe râul Someș, de 1 Iunie.

Clujenii cu suflet mare pot ajuta la reabilitarea sălii de așteptare și modernizarea saloanelor din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”. Tot ce trebuie să facă e să-și cumpere o rățușcă pentru suma de 10 lei.

Cursa cu rătuște/ Foto: Rotaract Cluj-Napoca - Facebook Cursa cu rătuște/ Foto: Rotaract Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un club de caritate organizează cea mai amuzantă întrecere acvatică din Cluj-Napoca în scopul strângerii de fonduri necesare pentru reabilitarea sălii de așteptare și modernizarea a 10 saloane din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”.

 


Astfel, pe 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, se va desfășura pe râul Someș marea cursă a celor 10.000 de rățuște de plastic.

Voluntarii Rotaract vă așteaptă pe 1 Iunie în Parcul Rozelor de la ora 12:00, unde veți găsi rățuște suvenir și activități captivante pentru copii. Cursa va începe la ora 14:00.


După cursă, voluntarii Rotaract vor colecta toate cele 10.000 de rățuște din cauciuc, asigurând astfel protecția ecosistemului local și curățenia orașului.

Până în ziua cursei, veți găsi standul cu rățuște souvenir la Zilele Clujului în Parcul Central doar în data de 31 mai (între orele 14:00-22:00)


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 75.000 de persoane au participat în prima zi la Zilele Clujului. Ce putem face vineri?

Imagini impresionante la Zilele Clujului. Cum s-a văzut Piața Unirii din dronă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter