Timp Liber

„Pune mâna pe citară - FOLK & more” Cluj va reuni în Piața Unirii chitariști din 27 de orașe din țară!

„Pune mâna pe chitară - FOLK & more” revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde se vor reuni chitariștii din 27 de orașe din țară.

„Pune mâna pe citară - FOLK & more”  Cluj va reuni în Piața Unirii chitariști din 27 de orașe din țară| Foto: Pune mana pe chitara - Facebook „Pune mâna pe citară - FOLK & more” Cluj va reuni în Piața Unirii chitariști din 27 de orașe din țară| Foto: Pune mana pe chitara - Facebook

 

 


În perioada 6-7 iulie 2024, chitariști din Sibiu, Deva, Făgăraș, Craiova, Curtea de Argeș, Oradea, Arad, Reșița, Alba Iulia, Bistrița, Rm. Vâlcea, Sighișoara, Turda, Botoșani, Slatina, Cisnădie, Jibou, Dej, Tășnad, Sânmartin, Tg. Frumos, Pișchia, Tg. Lăpuș, Izvoarele, Gilău, Izvoru Crişului, se vor întâni în Piața Unirii din Cluj-Napoca, cu ocazia unei noi ediții a serenadei „Pune mâna pe chitară - FOLK & more”.

 


Astfel, organizatorii invită clujenii în Piața Unirii în data de 6 iulie 2024 pentru a cânta alături de cei peste 500 de chitariști așteptați la eveniment.

Cel mai important pas este să completați formularul de înscriere.
Înscrieri chitariși individuali: bit.ly/înscrieriCHITARIST_PMCCLUJ2024
Înscrieri grup de chitariști: bit.ly/înscrieriGRUPURIchitariști_PMCCLUJ2024


Mai mult decât atât, publicul va avea acces liber pe toată perioada evenimentului.

Articol scris de Ilinca Dandoczi


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Interviu cu trupa clujeană Mano&Gregor, singura formație de Indie Folk din România: „Noi voiam ceva diferit, ieșim de pe scenă și aducem muzica la public”

Concertul lui Alexandru Andrieș, un regal de folk, jazz și blues FOTO-VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter