Timp Liber

Steve Aoki, DJ-ul cu aruncatul torturilor, moment inedit pe Cluj Arena, în prima zi la Untold

Steve Aoki, care urmează să mixeze după miezul nopții pe scena principală de la Untold, cunoscut mai ales pentru momentele în care aruncă de pe scenă cu torturi în public, s-a fotografiat cu fanii pe Cluj Arena și a ascultat concertele artiștilor britanici Tom Grennan și Louis Tomlinson.

Steve Aoki pe Cluj Arena a ascultat concertele artiștilor de la Untold. Foto: monitorulcj.ro Steve Aoki pe Cluj Arena a ascultat concertele artiștilor de la Untold. Foto: monitorulcj.ro

 

Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki este așteptat cu mare bucurie de fanii Untold, festival de care DJ-ul și producătorul american s-a declarat îndrăgostit. Energia lui Aoki este cunoscută mai ales cu ocazia celebrului moment „Cake Me!” când DJ-ul aruncă de pe scenă, pur și simplu, cu câteva torturi în fani.


Steve Aoki la sectorul VIP de la etajul 2 de pe Cluj Arena. Foto: monitorulcj.ro

CITEȘTE ȘI: UNTOLD 2024 începe astăzi. Programul complet pentru prima zi de festival.

Joi, în prima zi de Untold, pe durata concertelor artiștilor britanici Tom Grennan și Louis Tomlinson, DJ-ul Steve Aoki, aflat în sectorul VIP de la etajul 2 de pe Cluj Arena, s-a fotografiat cu fanii, a dansat și s-a simțit bine așteptând momentul său pe scena Untold. Steve Aoki urmează să mixeze pe scena amplasată pe Cluj Arena la ora 1.05. 

Mii de persoane iau parte joi, în prima zi de festival, la concertele pregătite de organizatorii Untold. Joi, fanii UNTOLD se vor bucura de show-urile unor artiști și dj care vor ajunge pentru prima dată pe Cluj-Arena: Louis Tomlinson, Tom Grennan, alături de Purple Disco Machine și Duo-ul Blasterjaxx. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Momente incredibile la UNTOLD! Bebe Rexha a invitat pe scenă un tânăr care a încins atmosfera. Steve Aoki a mixat „Dragostea din Tei” și „Andrii Popa” - VIDEO

Cum a fost a doua zi de Neversea? 20 de torturi, pregătite de Steve Aoki pentru momentul „Cake Me!”

A treia zi de Neversea. Black Eyed Peas, Steve Aoki și mulți alții au făcut show în fața a 70.000 de festivalieri

Ultimele Stiri
abonare newsletter