Timp Liber

Ultima zi de Untold. Profitați la maximum de Burna Boy, Martin Garrix, Macanache sau Puya!

După trei zile și trei nopți de distracție, am ajuns și la finalul festivalului Untold. Duminică, în ultima zi, petrecerea va ține, cu siguranță, până dimineață, cu unii dintre noi mergând la serviciu și muzica încă auzindu-se în boxe. DJ Bliss urcă pe scena de pe Cluj Arena luni dimineață la ora 5, de exemplu.

Concertele de la scena underground sunt luate cu asalt de mii de tineri în fiecare noapte. Foto: Untold Concertele de la scena underground sunt luate cu asalt de mii de tineri în fiecare noapte. Foto: Untold

 

Startul zilei de duminică este dat pe Cluj Arena Afro Vibes (ora 18), apoi urmează o surpriză pe scenă, Nicolae Furdui Iancu ar fi așteptat să cânte de la ora 19.15. Urmează Milky Chance (ora 20.35), Burna Boy (ora 22.05), Mahmut Orhan (ora 23.55), Martin Garrix (ora 01.55), Nicky Romero (ora 03.40) și DJ Bliss la ora 5 dimineața.


La scena Galaxy vor mixa Deaf Jules (ora 21), Persic (ora 22.30), Mahony (ora 00),Gordo (ora01.30) sau Fisher (ora 03.30).

Muzica underground este reprezentată la scena Alchemy de Vlad Flueraru (ora 18.30), OG Eastbull (ora 19.05), Marko Glass ft. Bvcovia (ora 18.40), Doc (21.15), Macanache (ora 22.20) sau Puya (ora 23.25).


Accesul în festival se face începând cu ora 16.

Organizatorii au început deja pregătirile pentru ediția de anul viitor, când festivalul Untold va celebra a 10-a ediție aniversară. Pentru a marca această ocazie deosebită, creatorii Untold au pus deja în vânzare primele abonamente pentru ediția 2025.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dezmăț artistic pe scena Untold. Eliberare emoțională și sexuală marca Sam Smith! VIDEO

De parcă ar fi fost ieri. Oficial le merge bine la Untold. Trupa Simplu a răsunat pe Cluj Arena. Discoteca anilor 2000 s-a întors! FOTO/VIDEO

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, la Cluj. Emil Boc: „Am discutat despre politică și proiecte de dezvoltare. Și, evident, despre Untold!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter