Timp Liber

Expoziție de plante carnivore la Grădina Botanică din Cluj! Vizitatorii pot admira specii carnivore tropicale, dar și din zone temperate, inclusiv din România.

Grădina Botanică din Cluj-Napoca va găzdui o expoziție de plante carnivore din diferite zone ale țării.

Plante carnivore la Grădina Botanică din Cluj | Foto: Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook Plante carnivore la Grădina Botanică din Cluj | Foto: Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook

 

 


Începând de vineri, 23 august, și până pe 8 septembrie la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca este deschisă o fascinantă expoziție în incinta Serelor Mici, lângă minunata Grădină Japoneză. 


Vizitatorii pot admira specii carnivore tropicale, dar și din zone temperate, inclusiv din România.


Expoziția va putea fi vizitată zilnic între orele 09:00 și 18:00.

„Vă invităm să pășiți într-o lume misterioasă și captivantă! În perioada 23 august - 8 septembrie 2024, Grădina Botanică «Al. Borza» găzduiește o expoziție de plante carnivore, care promite să vă cucerească prin frumusețea și ingeniozitatea acestor specii fascinante.
Expoziția va avea loc în incinta Serelor Mici, în apropierea Grădinii Japoneze, și va putea fi vizitată zilnic între orele 09:00 și 18:00. Veți avea ocazia să admirați specii carnivore tropicale, dar și din zone temperate, inclusiv din România. Fiecare dintre ele vă va surprinde cu tehnicile rafinate de capturare a prăzii: de la capcane ingenioase, precum «capcana de prins urși» și «hârtia de prins muște», până la urnele spectaculoase ce atrag și prind fără scăpare.”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Explozie de culori. Hibiscus și canna la Grădina Botanică din Cluj. FOTO

Activități pentru weekend. Expoziție de Bonsai la Grădina Botanică din Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter