Timp Liber

„Festival du Bonheur pour le gourmands” aduce delicii culinare în premieră la Cluj, în Iulius Parc (P)

„Festival du Bonheur pour le gourmands” vine în premieră la Cluj, în Iulius Parc, cu multe surprize pentru pasionații de delicii culinare. Pregătește-te pentru un festival al aromelor culinare și bucură-te de atmosfera energică și dinamică!

 

Gastronomia street-food este recunoscută și apreciată de toată lumea pentru preparatele diverse, aparținând unor zone culturale diferite, dar și pentru bucuria cu care îi adună în jurul său pe cei dornici să experimenteze delicii.   


Până duminică, 8 septembrie 2024, Iulius Parc găzduiește 14 foodtruck-uri, într-un line-up culinar care explorează preparate din toate colțurile lumii. De la gastronomia americană, renumită pentru gustul suculent și crunchy, mâncarea mediteraneeană, asezonată cu diferite sosuri și până la preparatele inspirate din bucătăria tradițională românească, festivalul acoperă toată gama de preferințe. 

Clujenii se vor putea bucura de întreg sistemul solar, care „va fi adus” în Iulius Parc: planetele uriașe vor fi decorul ideal pentru sesiuni foto și cu siguranță îi vor încânta pe cei mici, dar și pe cei mai mari. 


Line-upul culinar este completat de muzica remixată de Adi Todoran, BAKU, CÉLAVI și mulți alții, care vor întreține atmosfera în fiecare seară a festivalului. Pregătește-te să fii răsfățat cu mâncăruri delicioase, să vibrezi împreună cu prietenii tăi pe ritmurile DJ-ilor și să creezi amintiri de neuitat! Mai multe informații despre Festival du Bonheur pour le gourmands puteți afla accesând pagina de Facebook a evenimentului

Line-up culinar:


Churros by Pokka, Delice waffle, Festifry, Gogosi, Jerry’s pizza, Knafeida, MEATinc., Mexican Bizness, Pasta Van, Parfum de Gratar, Romanian Burger, Streetbites, Vagabundos Food Truck, Hotdog grill.

Ultimele Stiri
abonare newsletter