Timp Liber

Alimentul care reduce colesterolul. Previne boala Alzheimer, reduce tensiunea și luptă contra insomniei

Alimentul care reduce colesterolul. Acest aliment este foarte bun pentru sănătatea noastră din toate punctele de vedere. El ajută la îmbunătățirea memoriei, reduce tensiunea și luptă împotriva insomniei.

Alimentul care reduce colesterolul. Previne boala Alzheimer, reduce tensiunea și luptă constra insomniei Alimentul care reduce colesterolul. Previne boala Alzheimer, reduce tensiunea și luptă constra insomniei

 

 


Alimentul care reduce colesterolul este cunoscut ca un aliment extrem de bun pentru creierul nostru, pentru memoria noastră.

 


Este vorba despre nucă, alimentul ce reprezintă o sursă naturală de calciu și are numeroase proprietăți.

Alimentul care reduce colesterolul. Previne boala Alzheimer, reduce tensiunea

Alimentul care reduce colesterolul, nuca, este și cel care previne boala Alzheimer. Probabil ați auzit până acum de multe ori despre beneficiile nucilor asupra creierului nostru și al memoriei, care sunt adevărate.


Mucile pot preveni boala Alzheimer. așa că cei predispuși la această boală pot întârzia simptomele și instalarea acesteia prin consumul zilnic de nuci, scrie doc.ro. Acest aliment are o cantitate mare de acizi grași Omega-3 care mențin sistemul nervos sănătos și îmbunătățesc memoria.

De asemenea, nuca este alimentul care reduce colesterolul „rău” din sânge. Acizii grași polinesaturați pe care îi conține ajută la reducerea colesterolul și a trigliceridelor. Prin consumul acestui aliment organismul nostru primește multe beneficii.


CITEȘTE ȘI:

Alimentul care previne bolile de inimă. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești rapid și sănătos



Alimentul care previne boala Alzheimer. Protejează sistemul cardiovascular și mărește speranța de viață

Alimentul care reduce colesterolul. Luptă împotriva insomniei

Alimentul care reduce colesterolul este foarte bun împotriva insomniei. Melatonina este un asociat al somnului profund și se găsește în nuci. Astfel, consumul de nuci este foarte bun în special pentru persoanele care suferă de insomnie.

De asemenea, o alimentaţie bogată în nuci poate ajuta la prevenţia cancerului la sân, fiindcă are acizi graşi Omega 3, antioxidanţi, polifenoli şi fitosteroli, potrivit csid.ro. Dar acestea nu sunt singurele beneficii.

Nuca, alimentul care reduce colesterolul, are și un conținut bogat în cupru. Din acest motiv, nucile sunt recomandate persoanelor care suferă de anemie.

CITEȘTE ȘI:

Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Cauzează avortul și favorizează apariția cancerului

Condimentul care previne cancerul. E eficient în vindecarea ulcerului și te ajută să slăbești sănătos

Ultimele Stiri
abonare newsletter