Timp Liber

La Băișoara s-a așternut un nou strat de zăpadă. Iubitorii sportului de iarnă sunt așteptați pe pârtii. VIDEO

La stațiunea Buscat, în zona Băișoara, s-a așternut un strat consistent de zăpadă de care să se poată bucura clujenii care adoră sportul de iarnă.

La Băișoara s-a așternut un nou strat de zăpadă. Iubitorii sportului de iarnă sunt așteptați pe pârtii. VIDEO/ Captură ecran La Băișoara s-a așternut un nou strat de zăpadă. Iubitorii sportului de iarnă sunt așteptați pe pârtii. VIDEO/ Captură ecran

 

 


La noi ninge și până mâine o ține tot așa. Pârtia Verde, Albastră, Neagră sunt bătătorite , iar cea Roșie este pentru freestyle. Apreski Cota 1600 și Baby Liftul cu pârtia de inițiere vă așteaptă”, au transmis reprezentanții Buscat Resort Băișoara.

 


Timpul ține cu iubitorii sporturilor de iarnă. Meteorologii au emis până duminică, ora 10:00, un cod galben de ninsori și se va depune strat de zăpadă în medie de 10-15 cm.

Pârtiile de Buscat se numără printre cele mai frecventate de către clujeni. Buscat Resort Băișoara se află la aproximativ 60 km distanță de municipiul Cluj-Napoca. Clujenii au la dispoziție mai multe rute, cum ar fi Cluj-Napoca – Ciurila – Băișoara – Buscat sau Cluj- Napoca – Florești – Băișoara – Buscat. Sezonul de schi s-a deschis la Buscat Resort-Băișoara duminică, 5 decembrie, după mai multe încercări de înzăpezire a pârtiei.


Vârful Buscat are o înălțime de 1676 m, iar aici găsim pârtia Buscat Ski Resort. Este locul perfect pentru fiecare deoarece există un număr de șase pârtii: pârtia 1, albastră, de 1.300 m lungime; pârtia 2, roșie, de 800 m; pârtia 3, neagră, de 900 m; pârtia 5, pentru începători, cu lungimea de 150 m, sistem babylift și o dificultate redusă; pârtia 5, verde, de 1.700 m; iar în final pârtia de sanie de 200 m.

 

CITEȘTE ȘI:

Pârtie, vin! Stațiuni de ski din zona Clujului si Transilvania pentru toți iubitorii de zăpadă. FOTO

abonare newsletter