Timp Liber

Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Specialiștii o recomandă diabeticilor

Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Zahărul este unul dintre inamicii principali ai organismului și tot mai mulți oameni ajung să sufere de diabet.

Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Specialiștii o recomandă diabeticilor Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Specialiștii o recomandă diabeticilor

 

Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Un aspect extrem de important în tratarea diabetului de tip 2 este menținerea sub control a nivelului de zahăr din sânge. Lipsa de atenție acordată nivelului de glucoză din sânge poate aduce probleme grave de sănătate. Nivelul de zahăr din organism se poate controla prin teste de sânge și poate fi îmbunătățit cu o băutură ușor de preparat.


Băutura care scade nivelul zahărului din organism

Sucul de rodie este o băutură care ajută la menținerea nivelului de zahăr din organism la parametrii normali. Acest suc de rodie este recomandat în special celor care au diabet tip 2, dar și persoanelor sănătoase. Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore.

CITEȘTE ȘI:


Planta ce reduce colesterolul rău. Un remediu pentru Alzheimer, cu beneficii pentru bolnavi de diabet
Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii

Diabetul este în sine o afecțiune cronică în care nivelul zahărului din sânge este prea mare, iar cantitatea de insulină din organism nu este suficientă. Persoanele care suferă de diabet fie nu pot produce insulină, fie cantitatea de insulină nu este destul de mare.


Dieta și stilul alimentar decisive pentru diabetul tip 2

Mâncarea și băuturile pe care le consumăm joacă un rol cheie în tratarea diabetului de tip 2. Anumite alimente au indice glicemic ridicat și cauzează creșteri ale zahărului din sânge. Mai exact, indicele glicemic descrie viteza cu care carbihidrații cresc glicemia. Cu toate acestea, unele alimente și băuturi pot scădea nivelul, inclusiv un suc roșu.

CITEȘTE ȘI:


Planta care vindecă răceală și gripa. E un antibiotic natural și o armă secretă ce reduce colesterolul

Planta ce vindecă repede răceala. Medicii o recomandă pentru că previne bolile de inimă și cancerul


Rob Hobson, un cunoscut nutriționist britanic, a afirmat că sucul de rodie poate scădea nivelul zahărului din sânge în trei ore, conform unor studii. Cercetătorii nu au o explicație clară pentru acest lucru, dar cred că se datorează antioxidanților.

„Practic, studiile arată că sucul de rodie are o concentrație foarte mare de antioxidanți. Sucul de rodie are o activitate antioxidantă de trei ori mai mare decât ceaiul verde”, a spus Hobson.

În România, anual sunt depistate 64.000 de cazuri noi de diabet. Ca mai afectată grupă este între 15 și 64 de ani.

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care te ajută să pierzi din kilograme. Scade tensiunea arterială și previne diabetul

Efectele post-COVID, îngrijorătoare la copii. Medic: „Crește numărul cazurilor de diabet la copiii infectați”

Ultimele Stiri
abonare newsletter