Timp Liber

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Reglează tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea oaselor

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Această băutură este perfectă vara pentru că te hidratează, dar are și alte efecte pozitive asupra organismului nostru.

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Reglează tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea oaselor Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Reglează tensiunea arterială și îmbunătățește sănătatea oaselor

 

 


Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism este apa minerală (carbogazoasă), dar, desigur, consumată într-un mod echilibrat, nu zilnic.

 


Apa minerală este recomandată în special vara, pentru că previne deshidratarea. Creșterea temperaturii în acea perioadă determină organismul să transpire mai mult, iar astfel se pierd multe minerale. Aceasta este foarte bună dacă vrei să te hidratezi.

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Reglează tensiunea arterială

Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism, apa minerală, conține mult calciu și magneziu, potrivit doc.ro, care sunt importante dacă vrei să îți funcționeze bine organismul. Cu ajutorul magneziului, această băutură carbogazoasă ajută la reglarea tensiunii arteriale.


Totodată, magneziu din această băutură ajută la reglarea indexului glicemic și este un „bun regulator neurocerebral”, conform sursei citate anterior.

Această băutură carbogazoasă cu beneficii pentru organism, care te hidratează, previne totodată constipația și îmbunătățește digestia.


CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care alungă stresul și depresia. Are efect antiinflamator, reduce colesterolul și te ajută să slăbești


Ceaiul care tratează răceala și te ajută să slăbești. Are proprietăți anti-cancer și anti-îmbătrânire

 


Băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism. Îmbunătățește sănătatea oaselor

Pe lângă conținutul bogat de magneziu pe care îl are apa minerală, băutura carbogazoasă cu beneficii pentru organism, acesta mai conține și mult calciu care îmbunătățește sănătatea oaselor.

În același timp, calciul din această băutură carbogazoasă previne pierderea densității oaselor.

Un studiu recent arată că această băutură carbogazoasă poate să îmbunătățească nivelul de calciu din organism. În această cercetare s-a comparat absorbția calciului în organism din lapte, din apa minerală și din suplimentele alimentare.
 

CITEȘTE ȘI:

Băutura care scade tensiunea arterială în 45 de minute! Ajută la circulația sângelui și te scapă de grăsimi

Băutura alcoolică benefică pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești

Ultimele Stiri
abonare newsletter