Timp Liber

Avocado, fructul frumuseții. Are multe beneficii pentru organism și proprietăți anti-îmbătrânire

Fructul avocado îl mai putem numi și „fructul frumuseții”, având în vedere câte beneficii aduce pentru piele și păr. Acest fruct are și numeroase efecte pozitive asupra organismului nostru.

Avocado, fructul frumuseții. Are multe beneficii pentru organism și proprietăți anti-îmbătrânire Avocado, fructul frumuseții. Are multe beneficii pentru organism și proprietăți anti-îmbătrânire

 

 


Avocado este unul dintre fructele care ne ajută să ne „înfrumusețăm”. El, fiind bogat în nutrienţi, poate fi un ingredient cheie din măştile cosmetice, deoarece conferă strălucire pielii şi părului, scrie csid.ro.

 


Dar, în același timp, avocado conţine și glutation, o proteină cu rol esenţial în funcţionarea optimă a sistemului imunitar şi a sistemului nervos.

Avocado, fructul frumuseții. Proprietăți anti-îmbătrânire

Fructul avocado poate să aducă numeroase beneficii pentru aspectul nostru. El chiar ne poate ajuta să arătăm mai tineri ca niciodată.


Datorită unui carotenoid numit luteină, pe care avocado îl are în conținutul său și care este o substanță necesară pentru menținerea vederii optime, fructul are proprietăți anti-îmbătrânire. Această substanță ne protejează împotriva degenerării cauzate de procesul de îmbătrânire prin care toți trecem.

Totodată, cu vârsta suntem tot mai predispuși la demență. Fructul de avocado este o sursă bogată în vitamina E, vitamină care distruge radicalii liberi, cei care pot să ducă la apariția cancerului sau să provoace pierderea memoriei, ori accelerarea bolilor mentale în cazul celor care suferă de Alzheimer.


CITEȘTE ȘI:

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești, protejează inima și hidratează tenul

 


Planta care reduce simptomele bolii Parkinson. Te ajută să pierzi din greutate și ameliorează astmul

 

Avocado, fructul frumueții. Beneficii pentru organism

În același timp, avocado (fructul frumuseții) are multiple beneficii pentru organism. Acest fruct îi poate ajuta pe cei care suferă de diabet și este recomandat să îl introducă în alimentație.

Fructul acesta are grăsimi sănătoase și fibre solubile care reglează nivelul glicemic. Tot grăsimile din fructul de avocado pot să crească colesterolul bun și să scadă colesterolul rău.

Nu în ultimul rând, fructul de avocado (fructul frumuseții) poate să ajute la buna funcționare a inimii. Mai exact, acest fruct conține cu 35% mai mult potasiu decât o banană, potasiu care este foarte important pentru sănătatea inimii.

CITEȘTE ȘI:

Fructul exotic, consumat de români, cu multe beneficii pentru organism. Reglează digestia și ameliorează simptomele depresiei

Leguma cu 10 beneficii medicale: curăță rinichii, reduce colesterolul „rău” și întinerește pielea

Ultimele Stiri
abonare newsletter