Actualitate

Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. A fost închis accesul auto.

Vineri seară, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind închis pe strada afectată.

Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. Sursă foto: Facebook/Sergiu Razvan Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. Sursă foto: Facebook/Sergiu Razvan

 

 


Vineri seară, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind închis pe strada afectată. 

La fața locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers  a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20m. 


CITEȘTE ȘI: 

Ce a transmis Primăria Cluj-Napoca cu privire la strada Uliului? S-a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. Sursă foto: Facebook/Sergiu Răzvan

De asemenea, s-a anunțat poliția locală și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje și personal de specialitate la evenimentul respectiv. 


„A fost închis accesul auto pe strada afectată. Situația este monitorizată în continuare pentru a se vedea evoluția acesteia”, au precizat reprezentanții ISU Cluj pentru monitorulcj.ro. 

UPDATE 14:30

Potrivit comunicatului de presă transmis de Primăria Cluj-Napoca, astăzi, 27 aprilie, a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, unde s-a stabilit: 


  1. Închiderea circulației auto pe strada Uliului, pe tronsonul afectat de alunecări
  2. Identificarea unor rute alternative de acces
  3. Mandatarea RADP să intervină pentru amenajarea rutei alternative, acolo unde este necesar

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la acoperișul unui case de pe strada Uliului. Care a fost cauza? FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter