Educație

George Trif (USR): „Lipsa şcolilor din Cluj-Napoca generează trafic în oraş şi mult timp pierdut”

Cluj-Napoca are cartiere noi în care după ani de zile s-au dat autorizaţii pentru a începe construirea unor şcoli, a declarat George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca/Foto: George Trif - Facebook George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca/Foto: George Trif - Facebook

 

 


În Cluj-Napoca există cartiere noi în care doar în prezent au fost date autorizaţii pentru a fi construite şcoli şi grădiniţe, a declarat George Trif, candidat USR pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca.

 


„Sunt cartiere noi unde abia acum, după ani de zile, s-au dat autorizaţiile pentru a putea începe să construim şcoli. Aici mă refer în mod special la Bună Ziua, unde am reuşit alături de colegii mei să promovăm proiectul educaţional din acel cartier. Lipsa şcolilor generează trafic în oraş şi mult timp pierdut pentru acele familii care stau în cozi efectiv”, a explicat George Trif. 

CITEŞTE ŞI
Doi ani pentru realizarea școlii gimnaziale din cartierul Bună Ziua. Investiție de 30 de milioane de euro în infrastructura educațională.

„Să nu mai repetăm greşelile trecutului”

George Trif a declarat că în mandatul său va avea în vedere rezolvarea problemei cu lipsa şcolilor şi grădiniţelor din cartierele din Cluj-Napoca. Acesta a explicat că nu vor mai fi repetate greşelile trecutului. 


„Atenţia mea în acest mandat se va întinde spre evitarea problemei cu lipsa şcolilor şi grădiniţelor şi asigurarea facilităţilor educaţionale, distribuirea lor în cartiere astfel încât să ne asigurăm că nu vom mai repeta greşelile trecutului. Toate acestea erau greşeli evitabile dacă ar fi existat un pic de atenţie faţă de ceea ce au nevoie clujenii cu adevărat”, a mai precizat George Trif (USR), pentru monitorulcj.ro. 

CITEŞTE ŞI
George Trif (USR), despre lucrările de modernizare de pe Kogălniceanu, Universității și străzile adiacente: „Ar fi trebuit să fie făcute încă de acum 10 ani”

George Trif este responsabil de departamentul de politici publice al USR Cluj. Are un masterat în drept obținut la Universitatea din Debrecen și este consultant SAM (Software Asset Management), fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea bunelor practici de administrare a licențelor software și a resurselor financiare asociate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

George Trif (USR): „Vreau ca în următorii ani să punem capăt proiectelor din Cluj cu şantiere abandonate care se prelungesc”

Adriana Cristian (USR), clujeanca propusă de Dreapta Unită pe loc eligibil la alegerile europarlamentare: „Vreau să existe sistem de învățământ axat pe abilități”

abonare newsletter