Politică

Flaviu Udrea, candidatul Alianței USR+ARI pentru Florești

Flaviu Udrea, consilier local la Florești, și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România.

Flaviu Udrea, consilier local la Florești, și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România/Foto: USR Cluj Flaviu Udrea, consilier local la Florești, și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România/Foto: USR Cluj

 

 


„Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani. Alianța Uniți pentru Florești USR+ARI este alternativa la actuala administrație locală, care în ultimii ani și-a văzut doar interesele proprii și mai puțin pe cele ale cetățenilor. Pe 9 iunie trebuie să facem o schimbare dacă vrem să scăpăm de haosul din trafic și de cel imobiliar, dacă vrem ca și copii noștri să învețe la școli aproape de casă și dacă ne dorim un aer mai respirabil și mai puțin poluat în Florești“, a declarat Flaviu Udrea. 

 


Acesta se angajeză să facă o prioritate din dialogul cu locuitorii Floreștiului și își dorește ca aceștia să fie implicați în contrucția viitorului comunei: ,,Nu promit că voi face minuni sau că lucrurile se vor schimba peste noapte. Dar mă voi pune în slujba floreștenilor și voi face tot ce îmi stă în puțință pentru a face din Florești un loc mai bun de locuit pentru noi și copiii noștri. Doar lucrând împreună cu locuitorii Floreștiului putem face din cea mai mare comună din România, și cea mai modernă localitate din țară”. 

Flaviu Udrea a subliniat că la fel de importantă este componența Consiliului Local: „Doar având o majoritate în Consiliu Local putem schimba ceva în comuna noastră. Alianța Uniți pentru Florești înseamnă nu doar Flaviu Udrea. Înseamnă și Daniel Meze, care va fi viceprimarul Floreștiului, înseamnă și Lucian Contraș, Daniel Bitică, Mihai Vădan, Darius Blaj, actuali consilieri locali care cunosc foarte bine problemele comunei noastre, dar și alți colegi care sunt gata să se pună în slujba floreștenilor. Pe 9 iunie există o singură opțiune pentru Florești: Alege oameni buni”! 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viorel Băltărețu: „Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter