Ştiri din Transilvania

O îngrijitoare a unei grădiniţe, lovită cu pumnul în față de mama unui copil

O îngrijitoare a unei grădiniţe din Cugir, județul Alba, a fost agresată de către mama unui copil, pe fondul unor discuţii legate de comportamentul fiicei femeii.

O îngrijitoare a unei grădiniţe, lovită cu pumnul în față de mama unui copil. Sursă foto: Pixabay.com O îngrijitoare a unei grădiniţe, lovită cu pumnul în față de mama unui copil. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


O îngrijitoare a unei grădiniţe din Cugir, județul Alba, a fost agresată de către mama unui copil, pe fondul unor discuţii legate de comportamentul fiicei femeii.

„La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15,15, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei unităţi de învăţământ preşcolar din Cugir. 
Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08,30, pe fondul unor discuţii avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca îngrijitoare la unitatea de învăţământ preşcolar, ar fi fost lovită cu pumnul în faţă'', a informat joi IPJ Alba, potrivit Agerpres.ro. 


În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aproape 29.000 de cazuri de violență domestică în primele trei luni ale anului. Ordinele de protecție, încălcate de agresori.

abonare newsletter