Timp Liber

Ce surprize poți să găsești la Târgul de carte din Cluj-Napoca? Cornelia Chifor, coordonatorul Gaudeamus: „Este o atmosferă de sărbătoare”

Între 24-28 aprilie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca are loc cea de-a 23-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus.

Ce surprize poți să găsești la Târgul de carte din Cluj-Napoca? Sursă foto: Webcam Primaria Cluj-Napoca Ce surprize poți să găsești la Târgul de carte din Cluj-Napoca? Sursă foto: Webcam Primaria Cluj-Napoca

 

 


În acest weekend cu soare și cer senin, clujenii au încă un motiv în plus să iasă la o plimbare în centrul orașului: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, cea de-a 23-a ediție, este în plină desfășurare.

Organizat anual în inima orașului de peste două decenii, Gaudeamus este, prin tradiție, evenimentul care anticipează sărbătorile pascale, printr-o adevărată sărbătoare a cărții.


În acest an, cel mai iubit târg de carte le rezervă pasionaților de lectură din Cluj, de la cel mai ascultat radio, la mii de volume care reflectă foarte bine realitatea pieței editoriale românești, multe dintre ele fiind noutăți editoriale prezentate aici înainte de a fi disponibile în librării.

CITEȘTE ȘI:


Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca își deschide porțile. Clujenii sunt așteptați în Piața Unirii între 24-28 aprilie.

De asemenea, cei prezenți se pot bucura de sute de jocuri educative și multă muzică de calitate.

Programul de evenimente este foarte dens, iar pentru o mai bună planificare a vizitei la târg accesați wwww.gaudeamus.ro, website-ul oficial al evenimentului. Cornelia Chifor, coordonatorul Târgului Gaudeamus, a precizat că clujenii vor fi întâmpinați în cele patru zile cu cărți pentru toate gusturile și o atmosferă de sărbătoare. 


„La Târgul de Carte Gaudeamus din Piața Unirii, clujenilor le este pregătită o atmosferă de sărbătoare și cel mai bun loc de unde se pot achiziona daruri pentru cei dragi”, a precizat Cornelia Chifor. 

După trei zile în care munca organizatorilor și a celor peste 60 de participant și-a arătat deja roadele,  week-end-ul la Gaudeamus se anunță deja însorit și relaxant. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Târgul de Carte Gaudeamus din Cluj-Napoca: O celebrare a culturii și lecturii

abonare newsletter