Actualitate

„Acest GUNOI a violat-o pe iubita mea!” Mesajul postat de iubitul tinerei abuzate de polițistul din Cluj

Un polițist din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile după ce ar fi violat o tânără în timpul unei petreceri. Iubitul ei a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Un polițist din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile in urma acuzațiilor de viol/ FOTO: Inspectoratul de Poliție Județean Facebook.com Un polițist din Cluj a fost arestat pentru 30 de zile in urma acuzațiilor de viol/ FOTO: Inspectoratul de Poliție Județean Facebook.com

 

 


Fapta s-ar fi întâmplat în timpul unei zile de naștere la care polițistul și victima au participat, care a avut loc în casa sărbătoritei.

 


După ce tânăra s-a pus la somn, agentul de Poliție ar fi atacat-o. Ulterior, tânăra înspăimântată și-a chemat iubitul și a sunat la 112, dar polițistul era deja plecat până a ajuns el.

Cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare de iubitul tinerei care a postat un mesaj dur: „În această noapte acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!", scrie observatornews.ro.


Bărbatul a încercat să tragă un semnal de alarmă prin postarea făcută, ca și alte fete care au fost abuzate de polițistul respectiv să meargă la Poliție ca să îl denunțe.

Despre caz, procurorii spun că „incidentul ar fi avut loc sâmbătă, 12 noiembrie. „În jurul orei 01.00, inculpatul aflându-se într-un apartament pe raza municipiului Cluj-Napoca, profitând de starea persoanei vătămate care se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința, întrucât dormea, a întreținut un act sexual cu aceasta”.


Testările psihologice ar trebui schimbate

De asemenea, apropiații victimei spun că polițistul nu se afla la prima abatere. Acesta ar mai fi violat o tânără în urmă cu doi ani, tot la o petrecere aniversară.

Liderul sindicatului Europol consideră că testările psihologice pentru polițiști ar trebui să fie schimbate:


„Problema ar fi ce e de făcut pe viitor, pentru ca testările psihologice să poată să prevină sau se identifice din timp astfel de tendinţe ale unor poliţişti de agresivitate, de sexualitate exarcerbată”, spune Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, conform observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Polițist de la Rutieră din Cluj, acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care le-a răpit și violat pe cele două surori din Brașov era condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol

Etichete: politist viol
abonare newsletter