Actualitate

Un bărbat a licitat 9.000 de lei pentru o cafea cu Emil Boc. Actorul Bob Rădulescu: „În premieră absolută” VIDEO

Un bărbat a licitat nu mai puțin de 9.000 de lei pentru o invitație la cafea cu primarului Clujului, Emil Boc. În cadrul licitației s-au strâns bani pentru casa de tip familial „Căsuța Bucuriei”.

Un bărbat a licitat nu mai puțin de 9.000 de lei pentru o invitație la cafea cu primarului Clujului, Emil Boc/ Foto 1: Emil Boc-Facebook, Foto 2: Pașcu Luanna - captură ecran video Facebook Un bărbat a licitat nu mai puțin de 9.000 de lei pentru o invitație la cafea cu primarului Clujului, Emil Boc/ Foto 1: Emil Boc-Facebook, Foto 2: Pașcu Luanna - captură ecran video Facebook

 

 


Un bărbat a licitat, marți, 9.000 de lei pentru o invitație la cafea cu primarul Emil Boc la un eveniment caritabil în care s-au strâns bani pentru casa de tip familial „Căsuța Bucuriei” din Cluj-Napoca.

 


Actorul Bob Rădulescu a fost uimit de suma licitată, spunând că este o premieră.

Invitația la cafea cu primarul Emil Boc a pornit de la 500 de lei și s-a oprit la 9.000 de lei.


Pe lângă lucrurile licitate a fost și o cină cu Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, care a fost vândută cu suma de 5.000 de lei.

„Căsuța Bucuriei” este o instituție non-guvernamentala din Cluj-Napoca, care oferă din anul 2015, găzduire pentru copii și tineri din sistemul de protecție până la terminarea studiilor în casa de copii „Căsuța Bucuriei”, după care aceștia sunt ajutați să-și găsească un loc de muncă.

CITEȘTE ȘI:

Actorul Bob Rădulescu, apel la donare de sânge pentru un pacient internat la Cluj: „Un alt fel de cadou de Moș Nicolae!”

Un prieten al Primăriei. Emil Boc a găsit un cățeluș pierdut și speră să fie revendicat: „Dacă-l recunoașteți, apelați cu încredere. E chiar în Biroul Primarului”

abonare newsletter