Actualitate

Un tânăr drogat din Cluj și-a bătut măr iubita. A primit pedeapsă doar pentru încălcarea ordinului de protecție!

Un tânăr drogat din Cluj-Napoca și-a băutut măr iubita, însă acesta a primit pedeapsă doar pentru încălcarea ordinului de protecție.

Un tânăr și-a bătut iubita atât de tare încât aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o lună / Foto: depositphotos.com Un tânăr și-a bătut iubita atât de tare încât aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o lună / Foto: depositphotos.com

 

 


În luna martie 2023, un tânăr aflat sub influența drogurilor și-a bătut iubita atât de tare încât fata a avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale, scrie clujust.ro.

 


Bătaia a avut loc în timp ce tânărul și iubita sa se certau. Băiatul și-a lovit iubita cu pumnii, picioarele și o bâtă din lemn în zona capului și a abdomenului. De asemenea, fata a fost amenințată cu moartea în timp ce agresorul avea mâna pe un cuțit.

Cu toate acestea, tânărul a primit o pedeapsă numai pentru încălcarea ordinului de protecție; adică 4 luni de închisoare cu SUSPENDARE.


Citește mai multe detalii pe clujust.ro.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Se întâmplă în Cluj. Un bărbat și-a urmărit fosta iubită până acasă, a bătut-o măr și a închis-o în casă!

Un clujean a scăpat de amenda de la poliția locală pentru parcare neregulamentară. Motivul, polițistul nu a făcut poze clare

abonare newsletter