Actualitate

Și șefii din Poliția Cluj conduc cu viteză în oraș. Adjunctul șefului IPJ, Constantin Ilea, e pieton!

Numărul 2 în IPJ Cluj, comisarul-sef Constantin Ilea, este pieton pentru 90 de zile. Acesta a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins conducând cu 103 km/h în localitatea Livada.

Constantin Ilea a rămas fără permis de conducere. Foto: arhivă monitorulcj.ro Constantin Ilea a rămas fără permis de conducere. Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Adjunctul șefului IPJ Cluj a fost prins la finalul lunii iulie conducând cu viteză excesivă, mai exact cu 103 km/h, în localitatea clujeană Livada. Acesta a fost amendat și a rămas fără permis pentru 90 de zile, potrivit ziardecluj.ro.

 


CITEȘTE ȘI: Constantin Ilea, noul adjunct al IPJ Cluj. Legătura lui Ilea cu dosarul de corupţie al lui Uioreanu

„La data de 30 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Poliția clujeană are un nou șef. Comisarul Constantin Ilea este în fruntea IPJ Cluj

Alba, al doilea 2 Mai. Un șofer băut a intrat într-un grup de şase persoane, dintre care trei au murit

Cum s-a produs accidentul din Mociu, în care o mașină „s-a dat peste cap”? Șoferul conducea beat și cu viteză excesivă

Ultimele Stiri
abonare newsletter