Actualitate

Trei persoane, intoxicate cu INSECTICID, la Cluj-Napoca. Au ajuns la spital

Trei persoane din Cluj-Napoca au avut nevoie de prim ajutor sâmbătă dimineață, după ce au suferit o intoxicație cu insecticid.

Trei persoane, intoxicate cu INSECTICID, la Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj Trei persoane, intoxicate cu INSECTICID, la Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj

 

 


Trei persoane, un bărbat și două femei de 60, respectiv 80 de ani, au avut nevoie de prim ajutor calificat, sâmbătă dimineață, după ce s-au intoxicat cu insecticid.

 


Un echipaj SMURD și unul de Ambulanță au intervenit pentru acordarea de prim-ajutor, transportând la spital cele trei persoane, în stare de conștiență și coperante.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a acorda primul ajutor calificat pentru trei persoane care au anunțat că s-au intoxicat cu insecticid.


Apelul de urgență a venit pe numărul unic pentru urgențe 112 în jurul orei 7.00 și a solicitat intervenția la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Cluj-Napoca. 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au fost evacuate trei persoane din apartament, în stare de conștiență și coperante.


Cei trei, respectiv un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, cu afecțiuni cronice, prezentau stare de rău. Echipajele SMURD și SAJ le-au acordat primul ajutor calificat și le-au transportat la spital pentru investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum se manifestă un atac de cord și cum îl recunoaștem? Medici: „Cunoașterea tehnicilor de prim ajutor poate face diferența dintre viață și moarte”

Ultimele Stiri
abonare newsletter