Actualitate

Iubire ca-n Las Vegas, în Iulius Mall

<p><img src="documente/stories/02_februarie/17_ziua/iulius-mall.jpg" border="0" alt="Iulius Mall" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Numeroasele momente amuzante oferite de Dezbrăcatu’ şi super concertul HI-Q au atras în Iulius Mall Cluj un număr impresionant de tineri de Valentine’s Day.</p> <p>Incredibilul sejur în Las Vegas, oraşul luminilor, iubirii şi hazardului, a atras în Iulius Mall Cluj peste 350.000 de persoane în cele 10 zile ale campaniei “Iubire în Las Vegas”.</p> <p>Fericita câştigătoare a excursiei romantice în Las Vegas este Adina Mura, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, studentă la Contabilitate. „Ca orice tânără, sunt pasionată de shopping. Am depus taloane în urnă, dar nu speram să fiu atât de norocoasă, mai ales că America şi Las Vegas-ul înseamnă visul multor tineri”, a spus emoţionată fericita câştigătoare.</p>

Scuterul KDT oferit de Iulius Mall Cluj a fost câştigat de Georgiana Costin, de 30 de ani, economist de profesie, care a depus nouă taloane în urna de concurs. „Până la extragerea Iulius Mall nu am câştigat la nici o tombolă. Sunt foarte bucuroasă!”, a afirmat Georgiana Costin imediat ce a aflat vestea. În plus, îndrăgostiţii de shopping au dat cu zarurile pentru cele 5.000 de premii instant de pe Panoul Dragostei.

De Valentine’s Day, 40 de cupluri au rostit „da” pentru întreaga viaţă în faţa ofiţerului Serviciului Stării Civile Cluj-Napoca. În plus, în Iulius Mall, Elvis Presley a oficiat şi el 200 de căsătorii, dar pentru o zi, în “Little White Chapel”, spaţiu renumit în Las vegas pentru mariajele “la minut”. Mirii au fost fotografiaţi şi vor fi votaţi pentru premii zilnice pe pagina Facebook Iulius Mall Cluj, iar de Dragobete va fi ales şi premiat „Cel mai iubit cuplu de pe Facebook”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter