Actualitate

Peste 60 de amenzi și două permise de conducere reținute de polițiștii clujeni, în ultimele zile

În ultimele zile, polițiștii clujeni au oprit în trafic pentru control 102 autovehicule și au constatat și aplicat 65 de sancțiuni contravenționale.

Peste 60 de amenzi date de polițiștii clujeni, în ultimele zile, în trafic  Foto: IPJ Cluj Peste 60 de amenzi date de polițiștii clujeni, în ultimele zile, în trafic Foto: IPJ Cluj

 

Autoritățile locale au desfășurat, în ultimele zile, mai multe acțiuni în mediul urban și rural pentru combaterea faptelor comise cu violență și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, a celor care conduc autovehicule aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum. În cadrul verificărilor efectuate au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei, fiind legitimate 128 de persoane.

Astfel, în segmentul rutier, polițiștii au oprit în trafic pentru control 102 autovehicule, au constatat și aplicat 65 de sancțiuni contravenționale și au dispus reținerea a 2 permise de conducere pentru nerepsectarea regimului legal de viteză și pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.


De asemenea, în cursul dimineții de 23 ianuarie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune în comuna Recea-Cristur, pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență și a furturilor de animale.

„În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au legitimat aproximativ 30 de persoane, dintre care 9 au fost conduse la sediul poliției, iar față de 7 persoane au fost dispuse măsuri de amprentare și fotografiere”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

O șoferiță beată și drogată din Arad s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiști

„Acțiune-fulger” pe drumurile Clujului. Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter