Actualitate

Femeie transportată la spital cu arsuri, în urma exploziei unei butelii de gaz

O femeie din localitatea clujeană Mociu a fost transportată la spital cu arsuri pe față și mâini, în urma exploziei unei butelii de gaz.

Intervenție pompieri/Foto: ISU Cluj Intervenție pompieri/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit, vineri dimineața, pentru a acorda primul ajutor calificat și a înlătura efectele negative ale unei explozii, produse într-o casă de locuit din localitatea Mociu. La fața locului au fost alocate o autospecială pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD.

 


„O femeie, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD. Conform primelor evaluări aceasta prezenta arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare”, informează ISU Cluj. 

Explozia a avut loc în bucătăria de vară din gospodărie, care a fost distrusă în totalitate de explozie. Victima a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Cluj-Napoca. Conform primei evaluări, aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O butelie a EXPLODAT într-o casă din Cluj-Napoca. Un tânăr are arsuri pe mâini și picioare

Alertă la o stație de încărcare a buteliilor de oxigen din Cluj-Napoca. Zona a fost delimitată de pompieri

Ultimele Stiri
abonare newsletter