Actualitate

Un sucevean a picat de 53 de ori examenul teoretic pentru permisul auto

Un sucevean a dat de 53 de ori examenul la proba teoretică pentru obținerea permisului auto și a picat de fiecare dată.

Șofer la volan/pexels.com Șofer la volan/pexels.com

 

 


Potrivit datelor oficiale, anunțate la începutul acestei luni de Serviciul Permise Auto din Suceava, un candidat a susținut proba teoeretică a examenului de zeci de ori, fără avea sorți de izbândă. 

 


„Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. 

CITEȘTE ȘI: 
Tragedii pe șoselele din România. Peste 1.540 de morți și circa 3.550 de persoane rănite în accidente rutiere, anul trecut.

Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, prefectul Alexandru Moldovan, citat de obiectivdesuceava.ro


De altfel, candidatul care a susținut de 53 de ori proba teoretică a avut și două încercări în cadrul probei practice de șofat, fără a reuși însă. 

Potrivit datelor oficiale, la nivel național, peste 1.540 de persoane și-au pierdut viața anul trecut în accidente rutiere tragice, iar peste 30% dintre accidentele rutiere înregistrate au fost produse de șoferii băuți, drogați și fără permis.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primăria se asociază cu Poliția pentru combaterea consumului de droguri, în Cluj. Dispozitive Drugtest și acțiuni comune pentru prevenirea deceselor rutiere.

abonare newsletter