Actualitate

Vreme închisă și ploi în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se menține închisă și plouă, miercuri, în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 martie/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru miercuri, 13 martie/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Miercuri, 13 martie, vremea va fi în continuare închisã, iar local şi temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a regiunilor țării. 

 


Temporar va ploua în Maramureș, Transilvania, Moldova și local în Dobrogea, iar din a doua parte a zilei și în celelalte regiuni. Pe alocuri se vor acumula cantitãţi de apã de 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în sud-vest. Temperaturile se vor situa, însă, peste normalul perioadei, astfel că maximele zilei vor ajunge la 14 grade Celsius. 

În Transilvania, vremea rămâne închisă, cu un cer preponderent noros și precipitații sub formă de ploi, iar maximele termice vor atinge 12 grade Celsius. 


În Cluj va ploua în reprize pe parcursul zilei de miercuri, vremea va rămâne capricioasă, iar vântul va sufla moderat cu intensificări în zonele montane. Temperaturile maxime vor atinge 10 grade Celsius, iar minimele zilei se vor situa în jurul valorii de 4 grade Celsius. În zilele ce urmează temperaturile vor rămâne în jurul valorilor de 10-11 grade Celsius, iar minimele vor indica 2-4 grade Celsius, cu posibile averse. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu scăpăm de vremea rea. Avertizare meteo de ploi și vânt puternic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter