Actualitate

13 persoane, intoxicate într-o fabrică din Câmpia Turzii. A fost activat Planul Roșu.

13 persoane s-ar fi intoxicat într-o fabrică din Câmpia Turzii.

12 persoane, intoxicate în Câmpia Turzii. A fost activat Planul Roșu. Sursă foto: Depositphotos.com 12 persoane, intoxicate în Câmpia Turzii. A fost activat Planul Roșu. Sursă foto: Depositphotos.com

 

 


La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la o fabrică situată pe strada Laminoriștilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunțat faptul că 13 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanță. 

Toate cele 13 persoane au fost conștiente și cooperante, acuzând stare de rău, astfel a fost activat Planul Roșu de intervenție. 


„Spațiul unde aceste persoane lucrau a fost deja ventilat. La misiune iau parte o autospecială cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 3 echipaje SAJ”, se arată în mesajul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. 

UPDATE- ORA 13:45 


„Au fost evaluate 14 persoane de către echipajele medicale. Din fericire, toate prezintă simptome ușoare. Urmează să fie stabilit câte dintre acestea vor fi transportate la spital. Până acum, niciuna nu a fost transportată la spital”, au mai precizat reprezentanții ISU Cluj. 

UPDATE- ORA 14:04


În cele din urmă, un număr de 13 persoane au fost asistate medical, toate refuzând transportul la spital.

Foto: Depositphotos.com
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu un mort și cinci răniți, între care și un minor, în Ialomița. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter