Actualitate

Tânăr de 16 ani, surprins de polițiști la volan, în Cluj-Napoca. Minorul a încercat să fugă.

Un minor în vârstă de 16 ani a fost surprins la volanul unei mașini pe o stradă din Cluj-Napoca.

La vederea polițiștilor, minorul a abandonat mașina și a fugit/ Foto: pixabay.com La vederea polițiștilor, minorul a abandonat mașina și a fugit/ Foto: pixabay.com

 

 


Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost surprins la volanul unei mașini pe strada Voineasa din municipiul Cluj-Napoca.

 


La vederea polițiștilor, minorul a abandonat mașina și a fugit.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui tânăr care conducea un autoturism pe strada Voineasa, despre care exista suspiciunea că nu ar deține permis de conducere.


La momentul observării echipajului de poliție, tânărul în cauză, în vârstă de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca a abandonat autoturismul și a fugit de la locul respectiv.

Verificările efectuate au condus la identificarea tânărului, iar în baza probatoriului administrat a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore. Prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, tânărul a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Minor de 9 ani, bătut de concubinul mamei, în Dej. Bărbatul a fost arestat.

Minor exploatat ani de zile prin muncă, la o stână din județul Brașov. Copilul era ținut într-o cușcă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter