Actualitate

Un copil recunoaște o crimă nerezolvată până acum: „L-am ucis pe acel om când aveam 7 ani”

Un caz nerezolvat s-a terminat cu mărturia șocantă a unui copil. Băiețelul a mărturisit totul.

Un copil a mărturisit o crimă când avea doar 7 ani. Foto:  Jim Hankins / X Un copil a mărturisit o crimă când avea doar 7 ani. Foto: Jim Hankins / X

 

 


Un băiat din Texas a mărturisit că a ucis un bărbat de 32 de ani în urmă cu mai bine de doi ani.

După cum a relatat New York Post, Brandon O'Quinn Rasberry a fost găsit în 2022 fără viață într-o rulotă. În tot acest timp, autoritățile nu au reușit să îl identifice pe ucigașul său. Până săptămâna trecută.


Șocant! Un copil de 7 ani mărturisește o crimă

Copilul, care avea doar șapte ani la momentul respectiv și al cărui nume nu a fost dezvăluit presei, a descris poliției fiecare detaliu al crimei. Aparent, el își vizitase bunicul, care locuia în același parc de rulote în care era și Rasberry. În seara crimei, minorul a declarat că a luat un pistol din camionul bunicului său și a intrat în rulota lui Rasberry. 

CITEȘTE ȘI:
Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, rămâne în arest preventiv. Magistrații i-au respins cererea de plasare în arest la domiciliu.

„Copilul a declarat că a observat" victima „dormind în pat: s-a apropiat și a descărcat arma”,  a precizat poliția. Cea care a contactat poliția a fost directoarea școlii pe care o frecventa băiatul, care, în timpul unei dispute cu un alt elev, l-a amenințat cu moartea, referindu-se chiar la fapta pe care acesta o comisese când avea șapte ani.


Caz rezolvat după doi ani. Un copil recunoaște uciderea unui bărbat din Texas

Când a fost interogat, copilul a recunoscut că nu îl cunoștea pe bărbatul ucis. El nu a putut oferi un motiv pentru crimă. 

Trebuie spus că, în ciuda mărturisirii, crima va rămâne fără condamnare, pentru că un copil nu are nicio responsabilitate penală până când nu împlinește vârsta de 10 ani. La momentul evenimentelor, copilul avea doar 7 ani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cinci pakistanezi, arestați pentru că au omorât cu o țeavă un afgan, în plină stradă. Crima s-a petrecut în Timișoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter