Actualitate

Destin zdrobit. Micuța Sabreen, născută din pântecele mamei sale ucise, a murit

Sabreen al-Sakani, bebelușa născută din pântecele mamei sale ucise, a pierdut lupta pentru viață, fiind înmormântată alături de mama sa.

Fetița venită pe lume după ce mama ei a intrat în moarte cerebrală a murit. Foto: X / Siyaa Fetița venită pe lume după ce mama ei a intrat în moarte cerebrală a murit. Foto: X / Siyaa

 

 


Micuța Sabreen al-Sakani, fetița născută prin cezariană de urgență după ce mama ei a fost ucisă într-un raid israelian la Rafah, a murit. 

 


Povestea fetiței a făcut înconjurul lumii. Duminica trecută, medicii reușiseră să extragă nou-născutul viu din pântecele mamei sale muribunde și să-l resusciteze, potrivit BBC.

Destin zdrobit: Sabreen al-Sakani, născută miraculos după moartea mamei, nu a supraviețuit

Femeia, însărcinată în 30 de săptămâni, fusese ucisă împreună cu soțul ei, Shukri, și cu cealaltă fiică a lor, Malak, în vârstă de trei ani, în timp ce dormeau. 


CITEȘTE ȘI:
Minuni în infern! O fetiță a venit pe lume după ce mama ei a intrat în moarte cerebrală. „Chiar dacă a supraviețuit, acest copil s-a născut orfan”

Bebelușul pe care îl purta în pântece era viu după cezariană și fusese transferat într-un incubator după ce a fost stabilizat. Cu toate acestea, starea ei era critică. 

Durere de nedescris: Bebelușa născută din pântecele mamei ucise moare la scurt timp

„Acest bebeluș ar fi trebuit să fie în pântecele mamei sale chiar acum, dar a fost privată de acest drept”, spunea după naștere Dr. Mohammed Salama.


Din păcate, Sabreen, care a primit numele mamei sale, nu a făcut față. A fost înmormântată împreună cu mama ei.

Ministerul Sănătății din Gaza afirmă că, din cele peste 34 000 de persoane ucise în Gaza de la începutul războiului, la 7 octombrie, cel puțin două treimi sunt femei și copii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Israelul bombardează Fâşia Gaza, iar Hamas lansează rachete asupra Tel Aviv-ului

abonare newsletter