Actualitate

Bebeluș de doar 7 luni își pierde viața subit. Al doilea caz tragic în doar câteva luni

Un caz șocant a zguduit o localitate întreagă. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, după o criză respiratorie severă. Tragedia vine la doar câteva luni după un alt caz similar, când o fetiță de 9 ani a murit.

Salvatorii din Milano în timpul unei simulări. Foto: croceviola.org Salvatorii din Milano în timpul unei simulări. Foto: croceviola.org

 

 


S-a întâmplat în Abbiategrasso, provincia Milano, Italia, în dimineața zilei de luni, 6 mai. Cazul este în curs de investigare.

 


Criză respiratorie bruscă, mașina de salvare pusă imediat în mișcare și fuga disperată la spital. Din păcate, totul a fost în zadar. Bebelușul de șapte luni care s-a îmbolnăvit a murit în dimineața zilei de luni, 6 mai.

CITEȘTE ȘI:
Caruselul groazei. Copii aruncați în aer după ce o bară de siguranță se desprinde - VIDEO

Totul s-a întâmplat la o aruncătură de băț de centrul orașului. Potrivit unor informații citate de Milano Today, copilul a suferit o criză respiratorie severă și se afla în stop cardiorespirator când salvatorii au ajuns la fața locului. 


Manevrele de resuscitare au fost declanșate imediat, iar copilul a fost transferat de urgență la spital, unde a murit la scurt timp după sosire.

Al doilea caz tragic în doar câteva luni: Bebeluș mort subit

Încă nu este clar ce s-a întâmplat, iar cazul este investigat. Este pusibil că se va dispune efectuarea unei autopsii asupra trupului firav pentru a clarifica cauza morții. Totuși, cauza morții pare a fi o boală subită.


Cu doar câteva luni în urmă, în ianuarie, o fetiță de 9 ani, Rebecca, a murit din cauza unei boli în Arconate. Totul s-a întâmplat în timp ce fetița se pregătea să meargă la școală: s-a prăbușit brusc la pământ, iar salvarea a dus-o în stare gravă la spital, unde a murit două zile mai târziu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O zi care trebuia să fie una de relaxare și distracție s-a transformat în tragedie șocantă pentru o turistă. A murit la 41 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter