Actualitate

Tragedie de nedescris. O fetiță de 10 luni moare după ce înghite înălbitor

O fetiță de doar 10 luni a murit după o tragedie cumplită care a avut loc în propria casă. Totul s-a petrecut în câteva clipe. Mama copilei e devastată.

Serviciul de ambulanțe din Sicilia în acțiune. FOTO: Sicilia Emergenza Urgenza Sanitaria SCpA Serviciul de ambulanțe din Sicilia în acțiune. FOTO: Sicilia Emergenza Urgenza Sanitaria SCpA

 

 


Drama a șocat Noto, un oraș baroc aflat lângă Siracuza, Italia.Parchetul a deschis o anchetă pentru a înțelege ce s-a întâmplat în casa familiei, situată la periferia orașului Noto. 

 


Ancheta a fost încredințată carabinierilor, care adună date pentru a reconstitui ce s-a întâmplat.

Potrivit celor stabilite până în prezent, în apartament se aflau mama, cei doi frățiori și fetița de 10 luni. Se pare că fetița ar fi intrat în contact cu o găleată în interiorul căreia se afla o cârpă înmuiată în apă și înălbitor.


Tragedie de nedescris: O fetiță își pierde viața în propria casă

Ce s-a întâmplat, dacă a băgat capul sau găleata a căzut pe ea, este enigma pe care carabinierii încearcă să o rezolve. Este cert, însă, că fetița a înghițit apă cu înălbitor. Imediat ce și-a dat seama de acest lucru, mama ei a țipat disperată, atrăgând atenția vecinilor care s-au grăbit imediat să îi vină în ajutor. 

CITEȘTE ȘI:
Dureri de picioare și moarte subită, la doar 30 de ani. O veste șocantă zguduie un oraș

Pentru a grăbi salvarea, aceștia au decis să nu aștepte sosirea unei ambulanțe și să ducă copilul la spital, care nu este departe de casa familiei. Imediat, fetița a fost dusă la camera de urgențe a spitalului, unde a fost preluată de medici, scrie Il Messaggero.


Zi de doliu pentru localitatea unde a avut loc tragedia

Este probabil să fi ajuns deja inconștientă și la scurt timp inimioara ei a încetat să mai bată. Anchetatorii au cercetat apartamentul pentru a încerca să reconstituie dinamica exactă a ceea ce pare a fi un accident casnic fatal. 

„Un doliu pentru întregul oraș. Așteptăm evoluția anchetei anchetatorilor: este o mare durere pentru noi toți și, ca tată, deplâng această pierdere care creează un mare gol", spune primarul din Noto, Corrado Figura.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O zi care trebuia să fie una de relaxare și distracție s-a transformat în tragedie șocantă pentru o turistă. A murit la 41 de ani

abonare newsletter